Energie Flowing massage cursus

Deze eendaagse Energy Flowing massage cursus leert jou om te mogen voelen wie jij in de kern bent. Tijdens deze dag gaan we je laten voelen hoe je eigen energie mag stromen en hoe je deze over kunt brengen tijdens de massage.

Met deze massage heb je de mogelijkheid om thuis je partner en/of kinderen weer in balans te brengen met deze ontspannende energetische massage. Heb je een eigen praktijk en wil je meer verdieping in het geven van een massage waarbij de energie vrij mag stromen. Dan kun je na deze basiscursus ook kiezen voor de andere verdiepende cursusdagen zoals de Energy Flowing massage deel ll waarbij we dieper in gaan op het voelen van energie en de rest van het lichaam leren masseren.

Tijdens de cursus:

  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage te geven door middel van het invoelen van de energie van de ander en een liefdevolle massage met natuurlijke oliën.
  • Reiken we je handvaten aan om je eigen energie en die van een ander te voelen
  • Ga je de basistechnieken van een energetische massage leren
  • Leer je hoe je je eigen energie bij jezelf kunt houden
  • Ontvang je een Energy Flowing massage
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis
Liefdesdroom

Energie laten stromen

 

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie jij in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

 

Door: Anouk Doeschot.

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer: zaterdag 14 mei van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Kosten: € 110,-

Inclusief lunch (heb je een allergie of intolerantie, geef deze dan door dan houden we daar rekening mee).

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je de Energy Flowing massage gaan geven. Maximaal aantal deelnemers is 4.

 

Aanmelden Cursus

Cursusaanbod en klankschaal ligconcert