Energy Flowing massage cursus met klankschalen

Herken jij je in de volgende tekst? Ja ik ben toe aan een dag voor mezelf! Een dag waarin ik lekker mag genieten van het geluid en de trilling van klankschalen. Even mijn hoofd weer met mijn lichaam verbinden. Toe om (aan) geraakt te worden? Altijd al meer willen weten over klankschalen en deze kunnen bespelen. Dan is dit echt jouw cursusdag!

De ééndaagse Energy Flowing massage cursus met klankschalen leert jou om te mogen voelen wie jij in de kern bent. Tijdens deze dag werken we met de klankschalen, gaan we je laten voelen hoe je eigen energie mag stromen en hoe je deze over kunt brengen tijdens de massage. Ook krijgen onderwerpen als meditatie, aarden, bewust ademhalen en voelen een rol tijdens deze dag.

Deze cursus is voor iedereen die graag een dag voor zichzelf wil en gek is op klankschalen. Uiteraard kun je de Energy Flowing massage met klankschalen inzetten als lichaamsgerichte therapeut of in je eigen massagesalon om een liefdevolle energetische massage met klankschalen te geven. Je hebt hier geen voorkennis voor nodig.

Tijdens de cursus:

  • Leer je wat klankschalen zijn en wat deze voor je doen;
  • Ga je klankschalen leren bespelen;
  • Wordt er aandacht besteed aan aarden, meditatie en voelen;
  • Zal Pascal een klankschaal concert geven;
  • Leer je intuïtief een Energy Flowing massage met klankschalen te geven;
  • Ontvang je een Energy Flowing massage met klankschalen;
  • Krijg je een cursusmap mee voor thuis.
Dag van de aarde

Energetische massage

Een Energy Flowing massage is een liefdevolle, energetische massage waarbij het gaat om het laten stromen van de energie in je lichaam. Je lichaam is al heel, alleen mag er soms even iets aangeraakt worden om dat weer te mogen voelen. Weer terug naar wie je in de kern bent. Alles in liefde en zachte aanrakingen. Zorgen dat je weer bij je energieke zelf kunt komen. Want door het liefdevol en energetisch masseren van de ander zul je merken dat ook jij die mooie en fijne energie kunt gaan voelen.

Laat je meenemen op deze prachtige reis in jezelf en draag al die zachte en liefdevolle energie over op de ander tijdens de massage.

Door: Pascal Tenfelde & Anouk Doeschot

Cursusduur: 1 dag.

Wanneer:  zaterdag 8 oktober 2022 / zaterdag 14 januari 2023 / zaterdag 11 maart 2023 / zaterdag 20 mei.

Kosten: € 130,- inclusief lunch van de broodbode, water/thee/fruit/gebruik van onze klankschalen tijdens deze dag. Heb je zelf een klankschaal, mag je deze uiteraard ook meenemen.

Optioneel: aanschaf van een eigen klankschaal, prijs op aanvraag, in verband met verschillende grote.

 

Ga met ons mee op jouw eigen energetische reis. We gaan er een mooie liefdevolle dag van maken. Na deze cursusdag ontvang je een certificaat van deelname en kun je de Energy Flowing massage met klankschalen gaan geven. Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal aantal deelnemers is 6.

 

Tijdens deze dag wordt er niet met olie gemasseerd. In principe lig je in je ondergoed onder een grote handdoek op de tafel tijdens deze massage. Draag je liever dunne, makkelijk zittende kleding, dan mag dit ook.

 

Aanmelden Cursus